Tuesday, December 21, 2021

Nuorten neuvoja tytöille seurustelussa

Nuorten neuvoja tytöille seurustelussa



Seurustelu on suuri vastuu, joka vaatii älykästä päätöksentekoa ja kypsyyttä. Rekisteröidy nyt ja hanki 7 Days of Love -ohjelmamme täysin ilmaiseksi! Tästä syystä sinun ja teini-ikäisen on tiedettävä, kuinka navigoida näissä mahdollisesti monimutkaisissa ja joskus vaarallisissa tilanteissa. Olet luultavasti jopa puhunut riskeistä, jotka liittyvät seksuaaliseen väkivaltaan ja teinien treffiväkivaltaan. Kun asetat ulkonaliikkumiskiellon, ota huomioon yhteisösi ohjeet, teini-neuvoja tytöille seurustelussa.





Teinien treffisäännöt opetetaan yksinkertaisilla oppitunneilla



Mitä tulee teinien treffeille, paljon on muuttunut vuosien varrella, etenkin sosiaalisen median ja online-treffisovellusten myötä. Joltain tapaa seurustelu on hieman riskialtisempaa kuin vuosia sitten, koska ihmisten tapaaminen verkossa on helppoa ja mahdollisuus pitää yhteyttä tuntemattomiin, mutta toisaalta se on turvallisempaa, koska sama tekniikka voi myös tarjota turvaverkon.


Jos olet kuten useimmat vanhemmat, olet luultavasti hieman ahdistunut teini-ikäisten seurustelumahdollisuuksista. Mutta oikealla lähestymistavalla ja muutamilla ohjeilla voit luoda ympäristön, jossa teini voi turvallisesti tutkia treffimaailmaa. Samoin, jos varustat teini-ikäiselle oikeat työkalut, he voivat myös ryhtyä toimiin varmistaakseen, että he seurustelevat turvallisesti – taidosta, joka on erityisen hyödyllinen heille, kun he lähtevät yliopistoon.


Kun on tarkoitus pitää teini turvassa deittailumaailmassa, on tärkeää asettaa muutamia ohjeita ja rajoja. Tekemällä näin luot ympäristön, joka on suunniteltu pitämään teini-ikäinen turvassa, mutta samalla sallit heille jonkin verran vapautta seurustella. Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka voivat auttaa.


Ulkonaliikkumiskiellon asettaminen ja täytäntöönpano vaikuttaa riittävän yksinkertaiselta, mutta yllättyisit kuinka monet vanhemmat eivät ota tätä askelta, kun heidän teini alkaa seurustella. Ulkonaliikkumiskielto on yksi yksinkertaisimmista tavoista luoda rajoja ja varmistaa, että nuorellasi on a teini-neuvoja tytöille seurustelussa aika teini-neuvoja tytöille seurustelussa päivämäärä päättyy. Kun asetat ulkonaliikkumiskiellon, ota huomioon yhteisösi ohjeet.


Monilla yhteisöillä on jo vakiintunut ulkonaliikkumiskielto lukiolaisille, joten monet vanhemmat vain käyttävät näitä ohjeita lastensa ulkonaliikkumiskiellona.


On tärkeää laatia joitain perussääntöjä teinille, kun he alkavat seurustella. Mieti odotuksiasi ja kerro ne sitten lapsellesi. Esimerkiksi monet vanhemmat kertovat teini-ikäiselle, että he eivät pääse kumppanin kotiin, elleivät vanhemmat ole siellä. Voit myös haluta teini-ikäisen ilmoittavan sinulle, jos heidän suunnitelmansa muuttuvat ja he ovat jossain muualla. Toisin sanoen, jos teini aikoi osallistua juhliin, mutta sitten hän päättää lähteä ja mennä katsomaan elokuvaa, hänen tulee lähettää sinulle tekstiviesti ja kertoa sinulle.


Muita mahdollisia perussääntöjä ovat ikärajojen asettaminen mahdollisille treffeille tai rajoittaminen, missä he voivat mennä treffeille. Kerro odotuksistasi teini-ikäiselle, mutta anna heidän myös osallistua. Yhdessä voitte löytää ratkaisuja, jotka toimivat molemmille. Useimmat teini-ikäiset vastustavat ajatusta, että heidän on esiteltävä treffinsa vanhemmilleen. Mutta kun kyse on turvallisesta treffeistä, tätä vaihetta ei pidä jättää huomiotta.


Tapaamalla teini-ikäisen treffit saat käsityksen siitä, kenen kanssa he viettävät aikaa ja voit myös alkaa rakentaa suhdetta heidän kanssaan. Tämä toimii myös turvaverkkona siltä varalta, että teini-ikäinen haluaa tavata jonkun verkossa tapaamansa kanssa tai mennä treffeille. Vaadimalla tapaamista, kenen kanssa he seurustelevat, voit toivottavasti päästä eroon kaikista vaarallisista tilanteista. Voit myös harkita teini-ikäisen treffeille kutsumista kotonasi. Kannusta teini-ikäistäsi kutsumaan hänet päivälliselle, viettämään aikaa perjantaina ja katsomaan elokuvaa tai pysähtymään pizzalle jalkapallo-ottelun jälkeen.


Nämä satunnaiset vuorovaikutukset antavat sinulle mahdollisuuden saada tietää, kenen kanssa teini tapailee ja kuinka he kohtelevat toisiaan. Joskus teini-ikäiset joutuvat tilanteisiin, joissa he ovat yli päänsä tai heidän treffinsa osoittautuu erilaiseksi kuin he odottivat. Ehkä heidän treffinsa vie heidät juhliin, joissa on huumeita ja alkoholia. Tai ehkä teini-ikäisen treffit alkavat olla väkivaltaisia, hän on juonut liikaa tai painostaa häntä seksiin.


Jos olet heidän pysyvä tekosyy, he voivat syyttää sinua, kun heidän täytyy lähteä tai kun tulet hakemaan heitä. Jotkut vanhemmat laativat tämän pakosuunnitelman teini-ikäisilleen ja lupaavat hakea heidät kysymättä tai painostamatta heitä saadakseen lisätietoja, kunnes he ovat valmiita puhumaan.


Näin tehdessään teini-ikäiset eivät pelkää joutua vaikeuksiin ja hakeutuvat todennäköisemmin apua. He tietävät myös, että he voivat luottaa siihen, että olet paikalla, teini-neuvoja tytöille seurustelussa. Jotkut vanhemmat jopa luovat koodisanan tai kooditekstin, joka varoittaa heille, että he tarvitsevat apua. Jos teini käyttää tätä sanaa puhelun aikana tai lähettää tekstiviestillä sanan tai numeron, vanhempi soittaa tekosyynä, miksi heidän täytyy tulla hakemaan teini-itään, ja sitten he ilmestyvät, teini-neuvoja tytöille seurustelussa.


Tämä sisäänrakennettu pakosuunnitelma helpottaa teini-ikäisen lähtemistä ilman, että hänen tarvitsee käsitellä vertaisten painostusta. Kun teini on menossa treffeille, on tärkeää tietää minne teini on menossa, kenen kanssa he ovat menossa ja mitä he aikovat tehdä.


Vaikka lapsilukkosovellukset, kuten Life ja Find My iPhone, ovat hyödyllisiä teini-ikäisten seuraamiseen, jos sinun on otettava heihin yhteyttä, tekniikka ei ole idioottivarma. Puhelimen akut tyhjenevät, palvelua voidaan rajoittaa tai puhelimet voidaan sammuttaa. Jos sinun piti päästä teinille kiireessä, sinun on tiedettävä, missä he ovat.


Tämä tarkoittaa, että hänellä on osoite ja nimi, missä he ovat, varsinkin jos he ovat menossa jonkun kotiin eikä julkiseen paikkaan, kuten elokuvateatteriin, kahvilaan tai ravintolaan.


Todennäköisesti olet jo puhunut seksistä. Olet luultavasti jopa puhunut riskeistä, jotka liittyvät seksuaaliseen väkivaltaan ja teinien treffiväkivaltaan. Niin kiusallista kuin onkin käydä näitä vaikeita keskusteluja teini-ikäisen kanssa, sinun täytyy käydä ne uudelleen.


Teini-ikäistäsi on muistutettava siitä, kuinka pysyä turvassa ja mitä riskejä he kohtaavat. Huolimatta siitä, kuinka paljon he tuntevat ja kunnioittavat kumppaniaan, heidän on oltava tietoisia siitä, että deittailu ei ole täysin riskitöntä. Olisit turha ohittaa tai välttää koskemasta näitä aiheita uudelleen.


Vaikka sinun ei tarvitse keskustella heti, kun teini kävelee ovesta sisään, sinun tulee varata jonkin aikaa treffien jälkeen seurataksesi. Kysy teini-ikäiseltäsi, kuinka treffit menivät. Odota sitten heidän vastaustaan. Kuuntele tarkkaan ja yritä olla keskeyttämättä.


Jos teini näyttää haluttomalta jakamaan paljon tietoa, älä huoli. Jotkut teinit ovat yksityisempiä kuin toiset. Voit lopettaa keskustelun kysymällä heiltä, ​​luulevatko he menevänsä ulos tai onko heillä kysyttävää tai huolenaiheita, joista he haluavat puhua. Muistuta teiniäsi, että olet heidän tukenaan, jos he haluavat keskustella mistä tahansa, mutta anna heille myös yksityisyyttä. Teinillä on myös osansa turvassa pysymisessä seurustelun aikana, teini-neuvoja tytöille seurustelussa.


Tästä syystä sinun tulee jakaa heidän kanssaan joitain vinkkejä siitä, kuinka he voivat ottaa vastuun turvallisuudestaan ​​ja varmistaa, että he luovat turvallisia treffiympäristöjä. Tässä on joitain asioita, joita jokaisen teinin tulisi harkita. Seurustelu on suuri vastuu, joka vaatii älykästä päätöksentekoa ja kypsyyttä. Se on myös etuoikeus eikä oikeus.


Joten jos teini haluaa varmistaa teini-neuvoja tytöille seurustelussa heiltä ei ole otettu tätä etuoikeutta, heidän tulee varmistaa, että he kommunikoivat kanssasi treffeillä. Sen lisäksi, että he noudattavat määrittämiäsi sääntöjä ja ohjeita, heidän tulisi myös kertoa, kenen kanssa he viettävät aikaa ja minne he ovat menossa. Kun teinit alkavat salailla, tämän pitäisi toimia varoituksena siitä, että jotain on vialla, ja vanhempana sinun tulee alkaa tutkia asiaa.


Vaikka jokainen treffipari haluaa viettää aikaa yksin, teini-neuvoja tytöille seurustelussa, tämä on valtava vastuu, joka on täynnä kaikenlaisia ​​riskejä. Sen sijaan teini-ikäisten tulisi harkita ryhmätreffit - ainakin aluksi - ja varata tapaamiset vanhemmiksi ja kypsiksi. Vanhemmat voivat tietysti vaatia kaksoistreffit, mutta on parempi, jos teini-ikäiset valitsevat tämän vaihtoehdon itselleen.


Ryhmätreffit eivät ole vain yleisesti ottaen turvallisempia, koska siellä on ryhmä ihmisiä, mutta joskus se poistaa paineet harrastaa seksiä. Yleisesti ottaen julkiset treffit ovat turvallisempia kuin olla yksin jonkun kotona tai yksin jonkun kanssa puistossa.


Lisäksi se pitää paineet minimissä, jos he viettävät treffejä ravintoloissa, kahviloissa, keilaradoilla, urheilutapahtumissa ja muissa vastaavissa paikoissa.


Kannusta teiniäsi menemään hauskoille ja aktiivisille treffeille, kuten luistelulle tai vesipuistoon. Siellä he voivat pitää hauskaa treffeillä ilman, että heidän tarvitse kestää juhlien ja elokuvailtojen aiheuttamaa painetta. Yhtä epämukavaa kuin teini-neuvoja tytöille seurustelussa saattaa olla, sinun on muistutettava teiniäsi, mitä suostumus on, sekä siitä, kuinka tärkeää on olla varma, että molemmat deittailusuhteessa olevat ihmiset ovat samalla sivulla riippumatta siitä, mitä he tekevät. Tämä keskustelu on tärkeä, varsinkin jos teini-ikäiset näyttävät suhtautuvan vakavasti seurustelevaan ihmiseen.


Väärinkäsitysten ehkäisemisen lisäksi suostumuksesta puhuminen on tärkeä osa seksuaalisen hyväksikäytön, seksuaalisen väkivallan ja jopa raiskauksen ehkäisyä. Joten älä ohita tätä keskustelua. Sekstoinnin riskit ja seuraukset ovat merkittäviä. Teini-ikäiset eivät vain voi joutua oikeudellisiin ongelmiin, vaan he voivat myös jakaa tai vastaanottaa kuvia, joita he myöhemmin katuvat. Liian monta kertaa seksuaalisia kuvia jaetaan kumppanin kanssa ja niitä käytetään myöhemmin aseena, kun suhde päättyy.


Varmista, että teini tietää, että heidän ei koskaan pitäisi harrastaa seksiä. Tämä vaarantaa heidät useilla eri tavoilla. Juhliin tai muihin ryhmätilaisuuksiin osallistuessaan on erittäin tärkeää, että teini-ikäiset huolehtivat itse juomistaan.


Tämä tarkoittaa omien juomien hankkimista ja juomien seuraamista heti, kun heillä on sellainen. He eivät saa koskaan jättää juomaa ilman valvontaa. Riski on liian suuri, että joku saattaa laittaa huumeita juomaansa. Sama voi tapahtua, jos he antavat jonkun tuoda heille juotavaa, teini-neuvoja tytöille seurustelussa, mukaan lukien jopa vesipullo.


Niin mukavalta kuin näyttääkin, että joku tarjoutuu hakemaan teinille juoman, hänen tulee kohteliaasti kieltäytyä ja hankkia omat juomansa. Anna teini-ikäiselle itseluottamus, jota hän tarvitsee saadakseen apua, jos hän on joskus tilanteessa, joka on vaarallinen tai tekee hänestä epämukavan.


Vaikka heillä olisi vain huono aika, heidän pitäisi tietää, että he voivat soittaa sinulle milloin tahansa ja että tulet hakemaan heidät. Tämän tyyppinen ymmärrys ja tämän tyyppisen luottamuksen luominen teini-ikäisesi kanssa on ehkä se teini-neuvoja tytöille seurustelussa tärkeä osa turvallisen treffiympäristön luomista, teini-neuvoja tytöille seurustelussa. Seurustelu on monimutkainen prosessi varsinkin teini-ikäisille, teini-neuvoja tytöille seurustelussa.


Näin ollen jopa parhaiden suunnitelmien kanssa voi ilmaantua haasteita ja ongelmia. Tästä syystä sinun ja teini-ikäisen on tiedettävä, kuinka navigoida näissä mahdollisesti monimutkaisissa ja joskus vaarallisissa tilanteissa.


Tässä on yleiskatsaus joihinkin treffihaasteisiin, joita teini saattaa kohdata. Yksi suurimmista riskeistä, joita teini kohtaa seurustelun aikana, on deittailu. Tästä syystä on elintärkeää, että sekä sinä että teini-ikäinen pystytte tunnistamaan merkit teinien deittailun hyväksikäytöstä ja ryhtymään tarvittaviin toimiin teini-neuvoja tytöille seurustelussa ne ovat turvassa.


Lyhyesti sanottuna väkivaltainen suhde alkaa yleensä sellaisista asioista kuin äärimmäinen mustasukkaisuus, omistushalu, kontrolliongelmat ja liiallinen tekstiviestien lähettäminen. Sieltä deittailun väärinkäyttö voi kärjistyä vaarallisemmiksi käytöksiksi ja äärimmäisiksi teini-neuvoja tytöille seurustelussa voi johtaa fyysiseen väkivaltaan ja vainoamiseen.





tapailemassa glasgow'ssa



Voit antaa vinkkejä siitä, missä he voivat kehittyä, sekä antaa rakkautta ja rohkaisua. Valmiina aloittamaan? Kerää perheesi ja käytä ilmaisia ​​tulosteitamme kouluttaaksesi ja valmistaaksesi teini-ikäisiäsi treffeille! Pidä hauskaa! Laatuaikaa teini-ikäisten kanssa voi olla vaikea saada. Tee siitä etusija ja tutustu tuohon salaperäiseen teini-ikäiseen Time with Your Teen -sarjamme avulla! Olen onnellinen tyttö, jolla on onni, että minulla on suloisin, typerin, komein aviomies ja kaksi rakas pientä tyttöä!


Yritän pysyä positiivisena, etsiä parasta muissa ja tärkeintä on uskoni, perheeni ja ystäväni. Joitakin suosikkiasioitani ovat halailu. Toivon, että se olisi kokopäivätyöni! Rakastamme kuulla lukijoiltamme! Kiitos, että jätit meille rakkautta! Katso lisää kommentteja. Ystävän sähköpostiosoite. Sinun nimesi. Sähköpostiosoitteesi. Lähettää sähköpostia. Ilmainen lataus. Napsauta ladataksesi. Ilmainen 7 päivän ohjelma Viikko parempaan avioliittoon.


Rekisteröidy nyt ja hanki 7 Days of Love -ohjelmamme täysin ilmaiseksi! Aviomiehet tai vaimot Aviomiehet. Etunimi vaaditaan. Tämä kenttä on validointia varten, ja se tulee jättää ennalleen. Kuinka voittaa erilaiset vanhemmuustyylit Katso viesti. Rakastamme kommenttejasi Peruuta vastaus Rakastamme lukijoidemme kuulemista! Nimi Sähköposti Kommentti Δ. Jaa tämä artikkeli Tykkää tästä artikkelista?


Lähetä se ystävälle sähköpostitse! Ystävän sähköpostiosoite Nimesi Sähköpostiosoitteesi Kommentit Lähetä sähköposti Sähköposti lähetetty! Kirjaudu. Treffineuvoja teinille: 6 vinkkiä kunnioittavan deittailukäyttäytymisen opettamiseen. Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Pinterestissä Jaa sähköpostitse.


Kirjailija: Eirene Heidelberger. Ajattelimme, että haluaisit myös:. Teini-ikäiset ja treffit: neuvoja terveisiin ihmissuhteisiin. Eirene Heidelberger. Aiheeseen liittyvät artikkelit. Kysy asiantuntijalta: vuotiaallani on poikaystävä. Ensimmäinen rakkaus: Katson tyttäreni rakastuvan parhaaseen ystäväänsä. TILAA YTM POSTETTILAASIASI! Vastaanota viikoittainen uutiskirjeemme, joka sisältää uusimmat artikkelit, tiedotusvälineet ja resurssit. Sähköpostiosoite kate esimerkki.


Sulje tämä moduuli. PYSY TIEDOSSA Meillä on etsimäsi viisaus, neuvoja ja lohtua. Kuuntele tarkkaan ja yritä olla keskeyttämättä. Jos teini näyttää haluttomalta jakamaan paljon tietoa, älä huoli. Jotkut teinit ovat yksityisempiä kuin toiset.


Voit lopettaa keskustelun kysymällä heiltä, ​​luulevatko he menevänsä ulos tai onko heillä kysyttävää tai huolenaiheita, joista he haluavat puhua. Muistuta teiniäsi, että olet heidän tukenaan, jos he haluavat keskustella mistä tahansa, mutta anna heille myös yksityisyyttä. Teinillä on myös osansa turvassa pysymisessä seurustelun aikana.


Tästä syystä sinun tulee jakaa heidän kanssaan joitain vinkkejä siitä, kuinka he voivat ottaa vastuun turvallisuudestaan ​​ja varmistaa, että he luovat turvallisia treffiympäristöjä. Tässä on joitain asioita, joita jokaisen teinin tulisi harkita. Seurustelu on suuri vastuu, joka vaatii älykästä päätöksentekoa ja kypsyyttä. Se on myös etuoikeus eikä oikeus. Joten jos teini haluaa varmistaa, ettei heiltä ole otettu tätä etuoikeutta, hänen tulee varmistaa, että he kommunikoivat kanssasi treffeillä.


Sen lisäksi, että he noudattavat määrittämiäsi sääntöjä ja ohjeita, heidän tulisi myös kertoa, kenen kanssa he viettävät aikaa ja minne he ovat menossa. Kun teinit alkavat salailla, tämän pitäisi toimia varoituksena siitä, että jotain on vialla, ja vanhempana sinun tulee alkaa tutkia asiaa.


Vaikka jokainen treffipari haluaa viettää aikaa yksin, tämä on valtava vastuu, joka on täynnä kaikenlaisia ​​riskejä. Sen sijaan teini-ikäisten tulisi harkita ryhmätreffit - ainakin aluksi - ja varata tapaamiset vanhemmiksi ja kypsiksi. Vanhemmat voivat tietysti vaatia kaksoistreffit, mutta on parempi, jos teini-ikäiset valitsevat tämän vaihtoehdon itselleen.


Ryhmätreffit eivät ole vain yleisesti ottaen turvallisempia, koska siellä on ryhmä ihmisiä, mutta joskus se poistaa paineet harrastaa seksiä. Yleisesti ottaen julkiset treffit ovat turvallisempia kuin olla yksin jonkun kotona tai yksin jonkun kanssa puistossa.


Lisäksi se pitää paineet minimissä, jos he viettävät treffejä ravintoloissa, kahviloissa, keilaradoilla, urheilutapahtumissa ja muissa vastaavissa paikoissa.


Kannusta teiniäsi menemään hauskoille ja aktiivisille treffeille, kuten luistelulle tai vesipuistoon. Siellä he voivat pitää hauskaa treffeillä ilman, että heidän tarvitse kestää juhlien ja elokuvailtojen aiheuttamaa painetta.


Niin epämukavaa kuin se saattaa ollakin, sinun on muistutettava teini-ikäiselle, mitä suostumus on, sekä siitä, kuinka tärkeää on olla varma, että molemmat deittailusuhteessa olevat ihmiset ovat samalla sivulla riippumatta siitä, mitä he tekevät. Tämä keskustelu on tärkeä, varsinkin jos teini-ikäiset näyttävät suhtautuvan vakavasti seurustelevaan ihmiseen. Väärinkäsitysten ehkäisemisen lisäksi suostumuksesta puhuminen on tärkeä osa seksuaalisen hyväksikäytön, seksuaalisen väkivallan ja jopa raiskauksen ehkäisyä.


Joten älä ohita tätä keskustelua. Sekstoinnin riskit ja seuraukset ovat merkittäviä. Teini-ikäiset eivät vain voi joutua oikeudellisiin ongelmiin, vaan he voivat myös jakaa tai vastaanottaa kuvia, joita he myöhemmin katuvat.


Liian monta kertaa seksuaalisia kuvia jaetaan kumppanin kanssa ja niitä käytetään myöhemmin aseena, kun suhde päättyy. Varmista, että teini tietää, että heidän ei koskaan pitäisi harrastaa seksiä. Tämä vaarantaa heidät useilla eri tavoilla. Juhliin tai muihin ryhmätilaisuuksiin osallistuessaan on erittäin tärkeää, että teini-ikäiset huolehtivat itse juomistaan. Tämä tarkoittaa omien juomien hankkimista ja juomien seuraamista heti, kun heillä on sellainen. He eivät saa koskaan jättää juomaa ilman valvontaa.


Riski on liian suuri, että joku saattaa laittaa huumeita juomaansa. Sama voi tapahtua, jos he antavat jonkun tuoda heille juoman, mukaan lukien jopa vesipullon. Niin mukavalta kuin näyttääkin, että joku tarjoutuu hakemaan teinille juoman, hänen tulee kohteliaasti kieltäytyä ja hankkia omat juomansa. Anna teini-ikäiselle itseluottamus, jota hän tarvitsee saadakseen apua, jos hän on joskus tilanteessa, joka on vaarallinen tai tekee hänestä epämukavan.


Vaikka heillä olisi vain huono aika, heidän pitäisi tietää, että he voivat soittaa sinulle milloin tahansa ja että tulet hakemaan heidät. Tämän tyyppinen ymmärrys ja tämäntyyppisen luottamuksen luominen teini-ikäisesi kanssa on ehkä tärkein osa turvallisen treffiympäristön luomisessa. Seurustelu on monimutkainen prosessi varsinkin teini-ikäisille. Näin ollen jopa parhaiden suunnitelmien kanssa voi ilmaantua haasteita ja ongelmia.


Tästä syystä sinun ja teini-ikäisen on tiedettävä, kuinka navigoida näissä mahdollisesti monimutkaisissa ja joskus vaarallisissa tilanteissa. Tässä on yleiskatsaus joihinkin treffihaasteisiin, joita teini saattaa kohdata. Yksi suurimmista riskeistä, joita teini kohtaa seurustelun aikana, on deittailu. Tästä syystä on elintärkeää, että sekä sinä että teini-ikäinen pystytte tunnistamaan teini-iän tapailun väärinkäytön merkit ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että ne ovat turvallisia.


Lyhyesti sanottuna väkivaltainen suhde alkaa yleensä sellaisista asioista kuin äärimmäinen mustasukkaisuus, omistushalu, kontrolliongelmat ja liiallinen tekstiviestien lähettäminen.

No comments:

Post a Comment